sábado, 24 de enero de 2009

per Sant Valentí... birres i més birres!!

dissabte 14 de febrer de 2009, al local dels Nens del Vendrell (colla de castellers) a partir de les 5:00, es farà la presentació oficial de les cerveses artesanes del Vendrell (Reptilian, Space beer, Thymus non Vulgaris i Heretic), o sigui, les 4 varietats de cervesa que faig jo mateix. La presentació constarà de tast de les propies cerveses i a més d'una elaboració; es a dir, que portaré els trastos i farem cervesa allí mateix entre tots.
Això es una idea conjunta amb la gent de la fundació Santa Teresa i la gent dels Nens del Vendrell que aquest any passat varen organitzar la persentació de les cerveses artesanals de Catalunya (La Clandestina, Rosita, Glops, Cervesa del Montseny, Els almogàvers, La Pubilla, Estraperlo, Els Agullons, Keks, Guineu i Moska), i ara, jo. Espero que vagi tot bé i no s'embossin els filtros... Us hi espero a tots!!!

3 comentarios:

The Sentinel / Jordi Beltran dijo...

Allà hi serem!

JoexBeer dijo...

No creo que pueda asistir pero espero que os vaya muy bien.En otra ocasión sera, aun no he tenido oportunidad de probar tus cervezas.He publicado una pequeña reseña en mi blog. http://cerveza-artesanal-catalunya.blogspot.com/

PACOKE dijo...

Una preguntita , conoceis a la gente de La Taverna del Vendrell