domingo, 28 de febrero de 2010

etiquetes noves

cervesa estil "red ale", molt maltosa, però alhora amarga
pel llúpol. Bastant equilibrada (diuen alguns...)
La recepta més veterana de les que tinc.
conté: aigua, malta d'ordi, malta de blat, civada,
llúpol i llevat. alc. 6%


Cervesa estil "brown ale". torrada, amb molt de gust de cereal
Nova d'aquest any!
conté: aigua, malta d'ordi, malta de blat, malta de ségol,
llúpol i llevat. alc. 5%
Cervesa estil "bitter pale ale". Molt llupulada,amarga, però fàcil de beure degut als tons cítrics del llúpols utilitzats (amarillo, aurora i chinook)
conté: aigua, malta d'ordi, llúpol i llevat. alc. 5%


Cervesa estil "witbier" però al estil mediterrani. Suau i refrescant. Lleugerament amarga.Una cervesa d'estiu.

conté: aigua, malta d'ordi, espelta(de cultiu biológic), llúpol
farigola, cilantre i llevat. alc. 4,5%

La "germana gran" de la Thymus.
Més dolça degut al major grau d'alcohol. Una cervesa d'hivern

conté: aigua, malta d'ordi, espelta (de cultiu biologic), llúpol, farigola, cilantre i llevat. alc. 6,6%


Cervesa estil "imperial Stout". Molt de gust a torrat, acompanyat del amargor dels llùpols i de la cremor de l'alcohol. Una cervesa forta, una imatge forta i un nom fort. No apte per a cardíacs.

Conté: aigua, malta d'ordi, ordi no maltejat, llúpol i llevat. alc. 8%


No hay comentarios: